Kuljetuspyörä.fin tausta

Kuljetuspyörä.fi tuo Suomeen Cangoo merkkisiä kuljetuspyöriä. Hollantilainen perheyritys Popal, Cangoo kuljetuspyörien takana, pitää tehtävänään valmistaa laatutuotteita edulliseen hintaan ja kehittää jatkuvasti uusia malleja joissa laatu ja edullisuus kohtaavat toisensa kauniissa, moderneissa ja innovatiivisissä pyörämalleissa.

Kuljetuspyörien suunnittelussa on kiinnitetty paljon huomiota pyörien turvallisuuteen ja mukavuuteen. Kuljetuspyörän selkään on helppo nousta, pyörissä on lapsiystävälliset astimet, kolmen pisteen turvavyöt ja patterivalot. Kaikissa kuljetuspyörissä on lisäksi vakiovarusteina sadekuomu, penkit sekä suojamuovi.

Jotta kuljetuspyörien hinta pysyy edullisena kuljetamme pyörät henkilökohtaisesti Alankomaista Suomeen. Tästä johtuen kerralla tuotavien kuljetuspyörien määrä on rajallinen. Silti yritämme rajata maksimituontiajan kolmeen viikkoon.

Kuljetuspyörä.fin takaa löytyy hollantilainen Oof Luimes. Oof on entinen pyöränkorjaaja joka rakastuttuaan suomalaiseen avovaimoonsa Varpuun rakastui myöskin Suomeen ja Suomen luontoon.

Vihreät arvot ovat Oofille ja hänen avovaimolleen Varpulle tärkeitä. Pyöräily ja kuljetuspyörällä liikkuminen ovatkin osa heidän arkeaan kotona Amsterdamissa.

Alankomaissa pyöräily on jo pitkään ollut yksi suosituimpia liikkumistapoja. Oofin tavoitteena on tarjota mahdollisimman monille tilaisuus päästä nauttimaan kuljetuspyöräilyn eduista. Hän toivookin voivansa Kuljetuspyörä.fin avulla olla omalta osaltaan mukana edistämässä ja kehittämässä Suomen pyöräilykulttuuria ja että jonain päivänä polku- ja kuljetuspyörät ovat yhtä yleisiä Suomessa kuin ne ovat Alankomaissa.

Oof tyttärensä Naomin kanssa

Oof tyttärensä Naomin kanssa

Comments are closed.